خانه / مقالات / آیا خوردن حشرات جلو سرطان را میگیرد؟!

آیا خوردن حشرات جلو سرطان را میگیرد؟!

تحقیقات جدید نشان می دهد حشرات حاوی مقدار زیادی آنتی اکسیدان هستند و برای جلوگیری از ابتلا به سرطان می توان از آنها استفاده کرد.

به گزارش پس از انتشار تحقیقی جدید به زودی برای محافظت در برابر ابتلا به سرطان به افراد توصیه می شود مورچه و حشرات دیگر را بخورند.

آزمایشات گروهی از دانشمندان دانشگاه رم در ایتالیا نشان می دهد برخی بی مهرگان (مانند جیرجیرک و ملخ) حاوی غلظت بالایی از آنتی اکسیدان هستند. آنتی اکسیدان ها برای کاهش واکنش شیمیایی بدن که رادیکال های آزاد تولید می کند، اهمیت زیادی دارد.

1x1.trans

به گفته دانشمندان وجود رادیکال های آزاد احتمال ابتلا به سرطان را افزایش می دهد. علاوه بر آن تحقیقات نشان داده رادیکال های آزاد با خطر بالای ابتلا فرد به بیماری های قلبی و دیابتی نیز مرتبط هستند. البته آنتی آکسیدان ها در طیف مختلفی از غذاها از جمله میوه و سبزیجات وجود دارند.

به هرحال کارشناسان مواد غذایی معتقدند با توجه به تحقیق مذکور، شهروندان کشورهای غربی در دهه های آینده حشرات را به رژیم غذای خود اضافه می کنند. دانشمندان پس از آسیاب کردن حشرات متوجه شدند غلظت آنتی اکسیدن در برخی از آنها چند برابر آب پرتقال یا روغن زیتون است.

پژوهش آنان نشان داد عصاره قابل حل در آب از کرم ابریشم و جیرجیرک دارای بیشترین مقدار ظرفیت آنتی اکسیدانی بودند. به طور دقیق عصاره قابل حل در آب این حشرات ظرفیت آنتی اکسیدانی ۵ برابر آب پرتقال داشت.

در این میان ملخ، مورچه سیاه و شپشک آرد نیز حاوی بیشترین میزان پلی فنول ها بودند. وجود پلی فنول نیز یکی دیگر از روش های بررسی پتانسیل آنتی اکسیدانی است.

عصاره محلول در چربی از کرم ابریشم، زنجره و کرم پروانه آفریقایی نیز ظرفیت آنتی اکسیدانی دو برابر روغن زیتون داشتند.

شرکت سمپاشی Delete  نتایج تحقیقات فوق را تایید و یا تکذیب نمی‌کند

1x1.trans

درباره ی سمپاشی نوید سلامت

همچنین ببینید

۱۰ تا از مزگبارترین حشران جهان را بشناسیم ( ۲۰۱۹)

بسیاری از حشرات زیبا، بامزه و بی خطر هستند و تا زمانی که به ما …