بهترین گوشی حفاظت از گوش در محیط کار کدام است؟به نظر شما بهترین گوشی حفاظت از گوش در محیط کار کدام است؟ آیا بهتر نیست قبل از خرید کمی بیشتر در مورد انواع گوشی بدانیم.
_همه ما گاهی اوقات در شرایط پر سر و صدا کار می کنیم.
_اما قرار گرفتن بیش از حد در معرض صدای بلند می تواند به شما آسیب برساند.
می تواند:
1_باعث شود دستورالعمل های ایمنی مهم را از دست بدهید.
2_منجر به استرس، از تلاش مداوم برای گوش دادن و شنیده شدن شود.
3_منجر به کاهش شنوایی شود.
_قرار گرفتن طولانی مدت در معرض صدای بلند می تواند منجر به از دست دادن دائمی شنوایی شود.
_حتی اگر برای مدت کوتاهی در معرض صدای بلند قرار بگیرید، ممکن است به طور موقت شنوایی خود را از دست بدهید.
چند نمونه از صدای بلند
_ نویز با اصطلاحی به نام “دسی بل” اندازه گیری می شود.
_صدایی که بیش از 85 دسی بل باشد، اگر بیش از هشت ساعت در روز روی آن کار کنید، می تواند بر شنوایی شما تأثیر بگذارد.
بهترین گوشی حفاظت از گوش در محیط کار کدام است
_برخی از نمونههای صدای 85 دسیبل عبارتند از: تراکتور یا کمباین ، خشک کن غلات، تمیزکننده انبار و نوار نقاله.
_استفاده از اره زنجیری قدیمی، ابزارهای برقی یا کار بر روی تراکتور بدون کابین بسته، شما را در معرض سطوح سر و صدای خطرناک تری قرار می دهد.
_اگر از ابزارهای برقی بیش از یک ساعت در روز بدون محافظ شنوایی استفاده کنید، ممکن است به شنوایی خود آسیب برسانید.
چگونه بفهمیم سر و صدا به شما صدمه می زند:
_ممکن است مشکل داشته باشید اگر:
- صدای زنگ یا صداهای دیگر را در گوش خود بشنوید.
- وقتی افراد با شما صحبت می کنند نمی توانید صحبت های آنها را بشنوید.
- نمی توانید صداهای بلند یا ملایم را بشنوید.
در حین کار از شنوایی خود محافظت کنید:
شما می توانید از شنوایی خود محافظت کنید:
_یکی از راههای خوب برای حفاظت از شنوایی، استفاده از گوشگیر هنگام قرار گرفتن در معرض صدای بلند است. هنگامی که در گوش شما قرار می گیرند، صدا را کاهش می دهند.
_برخی از گوش گیرها یکبار مصرف هستند و برخی ممکن است دوباره استفاده شوند.
هشدار: برای حفاظت از شنوایی پنبه را به جای گوش گیرها در گوش خود قرار ندهید، این کار جلوی صدا را نمی گیرد و ممکن است به گوش شما آسیب برساند.
_پوشیدن گوشبند راه خوبی برای حفاظت از شنوایی شماست. این گوشبندها مانند برخی از هدستهای استریو، کل گوش شما را میپوشانند.
پوشیدن گوشبند راه خوبی برای حفاظت از شنوایی شماست. این گوشبندها مانند برخی از هدستهای استریو، کل گوش شما را میپوشانند.
گوشگیرها و گوشبندها دارای «ردهبندی کاهش نویز» یا NRR هستند. مطمئن شوید که NRR شما حداقل 25 است.
در هنگام پوشیدن گوش گیر و گوش بند به نکات زیر دقت کنید:
•به منظور حفاظت از شنوایی قبل از قرار دادن گوش گیر یا قرار دادن گوش بند، دست های خود را بشویید.
• وجود ترک یا آسیب های دیگر را بررسی کنید. هر گونه مشکلی را به سرپرست خود گزارش دهید و از محافظ شنوایی متفاوت بهره مند شوید.
• دستورالعمل های سازنده را در مورد نحوه قرار دادن گوش گیر یا قرار دادن گوش بند بررسی کنید.
• گوش گیرهای فوم معمولاً با چرخاندن هر شاخه در یک استوانه نازک و سپس فشرده کردن آن قبل از قرار دادن آن وارد می شوند. آن را در آنجا نگه دارید تا زمانی که منبسط شود.
• مطمئن شوید که گوش گیر یا گوش بند شما احساس راحتی می کند و خیلی شل یا خیلی سفت نیست.
• و فنجان های روی گوش بند نباید گوش شما را نیشگون بگیرد.
یادآوری: در هنگام حفاظت از شنوایی گوش گیر و گوش بند خود را تمیز نگه دارید. گوش گیرهای قابل استفاده مجدد را هر بار که پوشیدن آنها را تمام کردید در آب گرم و صابون بشویید. گوش بند را طبق دستورالعمل سازنده تمیز کنید.
سه نکته برای انتخاب محافظ شنوایی مناسب
ما در دنیای پر سر و صدا زندگی می کنیم. برخی از صداها می توانند به شنوایی ما آسیب برسانند و منجر به از دست دادن شنوایی، وزوز گوش (زنگ در گوش) و مشکل در برقراری ارتباط به خصوص در سر و صدای پس زمینه شوند.
آسیب شنوایی دائمی ناشی از سر و صدا غیر قابل درمان است.اگر نمی توانید با کم کردن صدا، دور شدن از صدا، یا محدود کردن زمان قرار گرفتن در معرض نویز، میزان قرار گرفتن در معرض نویز را کاهش دهید، حفاظت از شنوایی تنها گزینه شماست.
اما محافظ ها برای حفاظت شنوایی در سبکها، مواد، رنگها و اندازههای بسیاری ارائه میشود – چگونه میتوانید بدانید کدام یک برای شما بهترین است؟
1) بدانید که چقدر به کاهش صدا نیاز دارید.
بدیهی است که اولین نکته در انتخاب یک محافظ شنوایی این است که آیا صدای کافی را برای کاهش قرار گرفتن در معرض تا حد ایمن مسدود می کند یا خیر. خبر خوب این است که بیشتر نویزهای صنعتی کمتر از 95 دسیبل هستند،
به این معنی که اکثر کارگران برای رسیدن به حد مجاز توصیهشده NIOSH به 85 دسیبل، به بیش از 10 دسیبل کاهش نویز نیاز ندارند. تقریباً هر محافظ شنوایی، زمانی که به درستی جا بیفتد، می تواند 10 دسی بل کاهش صدا ایجاد کند.
محیط های با صدای بلندتر به سطوح بالاتر کاهش نویز نیاز دارند، اما مراقب کاهش بیش از حد صدا باشید. همانطور که نور کم می تواند به اندازه نور زیاد دیدن را دشوار کند، صدای کم نیز می تواند باعث شود احساس انزوا و آگاهی کمتری نسبت به محیط اطراف داشته باشید.
محافظت از شنوایی بیش از حد می تواند نتیجه معکوس داشته باشد، زیرا ممکن است احساس کنید که برای شنیدن صحبت کردن یا گوش دادن به تجهیزات شما نیاز به برداشتن محافظ شنوایی خود دارید. کاهش نویز کافی را برای کاهش به 75-85 دسیبل در نظر بگیرید.
اگر در معرض نویز 100 دسی بل یا بیشتر (مانند اره برقی یا چکش جک) هستید یا اگر در معرض صداهای تکانشی (مانند صدای میخکوب یا صدای اسلحه هستید)، باید از محافظ شنوایی مضاعف استفاده کنید (گوش بند روی گوش گیر)
2) در مورد محل کار و وظایف شغلی خود فکر کنید.
در انتخاب محافظ شنوایی مناسب، ویژگیهای محل کار فراتر از سطح صدا نیز باید در نظر گرفته شود.به عنوان مثال، آیا باید از سایر تجهیزات محافظ شخصی در سطح سر (تجهیزات حفاظت فردی) مانند محافظ چشم، کلاه سخت یا ماسک تنفسی استفاده کنید؟
محافظ چشم (و حتی برخی از عینک ها) می تواند با مهر و موم یک محافظ گوش در اطراف گوش تداخل داشته باشد و اجازه دهد صدا به داخل گوش نشت کند.
محافظ گوش میتواند در تناسب کلاه ایمنی یا کلاه ایمنی اختلال ایجاد کند. برخی از ماف ها دارای یک هدبند “کم نمای” هستند یا به گونه ای طراحی شده اند که مستقیماً روی کلاه یا کلاه ایمنی نصب شوند و این مشکل را برطرف می کنند.
اطمینان حاصل کنید که محافظ شنوایی شما با سایر تجهیزات ایمنی که در محل کار استفاده می کنید سازگار است.
در نظر بگیرید که آیا سر و صدای کار شما پیوسته است یا اینکه در زمان های مختلف روز متوقف و شروع می شود. آیا بیشتر روز کاری را در یک مکان می مانید یا از یک منطقه به منطقه دیگر نقل مکان می کنید؟ گوشگیرها راحتتر از گوشگیرها برداشته و تعویض میشوند، بنابراین برای قرار گرفتن در معرض نویز متناوب بهتر هستند.
اگر گوشگیرها به دلیل مشکلات دیگر (به عنوان مثال، سازگاری با سایر تجهیزات حفاظت فردی) گزینهای نباشند، گوشگیرهای از پیش ساخته شده ممکن است راحتتر از گوش گیرهای فوم برداشته و جایگزین شوند.
محافظ های شنوایی وابسته به سطح یا ترمیم صدا نیز می توانند برای مواجهه های متناوب مفید باشند.
این نوع محافظهای شنوایی به صدا اجازه میدهند زمانی که سطح نویز پسزمینه کم است، از آن عبور کند و هنگامی که سطح نویز افزایش مییابد، محافظ میشود.
آیا دست های شما در محل کار اغلب کثیف می شود؟
در این صورت، از استفاده از گوش گیرهای فومی که باید قبل از قرار دادن آن با انگشتان خود به پایین غلت بخورند، خودداری کنید، مگر اینکه وسایل شستشوی دست به راحتی در دسترس باشند و هر بار که نیاز به قرار دادن گوش گیرها دارید، زمان لازم برای شستن دست دارید؟ آیا در فضای تنگ کار می کنید؟
هنگام کار در یک منطقه محدود ممکن است گوشبندها سازگار نباشند. جایی که کار می کنید خیلی گرم است یا خیلی سرد؟ محافظ گوش در محیط های گرم ممکن است ناراحت کننده باشد. بالشتک های محافظ گوش می توانند در محیط های بسیار سرد بی اثر شوند.
در نهایت، به این فکر کنید که در حین استفاده از محافظ شنوایی چند وقت یکبار نیاز به شنیدن صحبت دارید.
اگر ارتباط گفتاری رایج است، یا اگر صدایی بالا به دلایل دیگر مهم است (به عنوان مثال، نوازندگان)، محافظهای شنوایی ضعیف ممکن است مفید باشند. هدست های ارتباطی ویژه نیز می توانند ارتباطات گفتاری را در محیط های با صدای زیاد بهبود بخشند.
3) تصمیم بگیرید چه چیزی راحتتر ومناسب تر است
هنگامی که انتخاب خود را به محافظ های شنوایی محدود کردید که برای قرار گرفتن در معرض نویز شما مناسب است و با محل کار و وظایف شغلی شما سازگار است، انتخاب کاملاً به عهده شماست!
با این حال، محافظ شنوایی تنها زمانی کار می کند که هر بار که در معرض نویزهای خطرناک قرار می گیرید، آن را به طور مداوم و به درستی بپوشید، بنابراین محافظی را انتخاب کنید که راحت و مناسب تر باشد.
از طرف دیگر، گوشبندها عموماً دستگاههایی یکسایز هستند. برای بسیاری از افراد، قرار گرفتن آنها به طور مناسب و مداوم آسان تر است.
گوشبندها راحتتر برداشته میشوند و به سرعت تعویض میشوند، بنابراین میتوان آنها را برای استفاده متناوب ترجیح داد. آنها حجیم تر از گوش گیر هستند و ممکن است در مکان های گرم یا فضاهای تنگ ناراحت کننده باشند.
آنها گران تر هستند، اما دوام بیشتری نسبت به گوش گیر دارند.
سلامت شنوایی به دانستن نحوه محافظت از شنوایی و نحوه انتخاب فرم مناسب محافظ شنوایی متکی است.