سمپاشی منازل

sampashi manzel

سمپاشی منازل

مقدمه

آیا شما دوست دارید انواع و اقسام حشرات و جوندگان  موذی را در خانه خود داشته باشید؟!

جواب سوال بالا کاملا مشخص است به طور قطع همه مردم جواب میدهند” خیر” . ولی این فقط بخشی از مسئله است مطمئنا اگر میشد این سوال را از حشرات و جوندگان پرسید جواب آنها خیر نبود. دلیل هم دارد. دلیل ما برای خیر گفتنمان این است که وجود این موجودات در محیط زندگی ما باعث ایجاد ترس و وحشت میگردد. کاش موضوع با همین یک دلیل خاتمه پیدا میکرد. حضور موجودات موذی می‌تواند خطرات بهداشتی برای ما داشته باشد مثلا سوسک با تغذیه از هر نوع غذا ایجاد آلودگی و بالتبع آن بیماری برای انسانها جز منفورترین حشرات می باشد و  موش با ایجاد ضرر مالی مثل جویدن کیسه های برنج و سایر مواد غذایی و ایجاد بعضی بیماریها مثل طاعون  باعث شده است که جواب ما به پرسش بالا به طور یقین نه باشد.

اما علت اینکه جواب آنها (حشرات و جوندگان موذی) خیر نیست چیست؟ باید قبول کنیم که ساختمان سازی انسان ها باعث بر هم خوردن زیستگاه های این حشرات شده است در واقع این انسان ها هستند که به قلمرو حشرات تجاوز کرده ‌اند پس نباید انتظار داشته باشیم که به راحتی اونها خانه و زندگی خود را رها کنند و زمین را برای جولان دادن ما باز بگذارن بخصوص اینکه حضور ما برای آنها مفید هم باشد؟! حضور انسان ها برابر است با حضور غذا و وجود غذا یعنی اینکه یک جای عالی برای سکونت وجود دارد. الان با یک مشکل روبرو شدیم و آن اینکه حشرات مایلند در منزل ما زندگی کنند و ما نمیخواهیم. پس باید چکار کرد؟

انسان اشرف مخلوقات است و کاملا مشخص است که در این مبارزه انسانها پیروز هستند. به شرطی که بر اساس اصول و دانش عمل کنند .شرکت  خدمات سمپاشی نوید سلامت این موضوع را مورد بررسی قرار میدهد.

بهسازی محیط

اگر خواسته باشیم بهترین و موثرترین راه را برای کنترل حشرات و جوندگان معرفی کنیم بهسازی محیط است بدین معنی که میکروبها ، حشرات ، جوندگان و موجودات موذی در محیطهائی تکثیر می‌یابند که شرایط لازم را برای زندگی داشته باشند این شرایط شامل آلودگیها ، ناپاکیها ، مواد زائدی مثل پسمانده های غذا و زباله ها می باشد. بهسازی محیط کارهایی  است که این شرایط را از بین می برد، بعبارتی با اقداماتی مثل جمع آوری صحیح و به موقع زباله و مواد زائد و دور کردن این مواد روی پنجره ها و چاه های فاضلاب ها ، پوشاندن آب انبارها و مخازن آب ، دفع صحیح مدفوع و فضولات ، حفاظت شخصی و اقدامات مشابه می توان بدون استفاده از هرگونه مواد شیمیائی مثل سموم و مواد ضد عفونی کننده ، محیط را برای زیست آنها نامساعد کرد. بارها پیش آمده است که کارشناسان شرکت سمپاشی نوید سلامت که برای بازدید مراجعه کرده اند متوجه شدند علت اصلی حضور جوندگان یا حشرات در محلی عدم بهسازی مناسب محیط بوده است لذا به درخواست کنندگان توصیه می‌کنند قبل از سمپاشی درمحل باید بهسازی مناسب انجام شود.

استفاده از حشره کش ها

خیلی از مردم هر وقت با این مشکل روبرو می‌شوند اولین راه حل را در سمپاشی منزل خود میبینند. بنابراین به یک سم فروشی مراجعه میکنند و با خرید مقداری سم شروع به سمپاشی منزل خود میکنند اما بعد از مدتی میبینند که نتیجه بر عکس شد و نه تنها از تعداد حشرات و جوندگان کم نشد بلکه در مواردی به تعداد آنها افزوده هم شده است. و این بخشی از مشکل است و بخش دیگر برمیگردد به اینکه بعد سمپاشی خود و یا سایر افراد خانواده راهی بیمارستان میگردند. علت چیست؟

سموم انواع مختلفی دارد که هر کدام از آنها با توجه به نوع ترکیبی که در آن به کار رفته است برای نوعی خاصی از حشرات و جوندگان تاثیر گذار است. و تشخیص این سموم به متخصص نیاز دارد شرکت سمپاشی نوید سلامت جز شرکتهای دارای مجوز از وزارت بهداشت می‌باشد که میتواند با تشخیص درست نوع سم برای گونه خاصی از حشره به صورت مدیریت شده حشرات و جوندگان را از محل سکونت شما حذف کند. همچنین میزان دوز مصرفی سم نیز مهم است بسیار اتفاق افتاده است به علت مصرف کم یک سم حشرات نسبت به حشره کش مقاوم شده اند و مصرف زیاد همان سم باعث شده است اعضای یک خانواده راهی بیمارستان شوند. بنابراین میبینیم که مصرف خودسرانه سموم باعث ایجاد خطرات بهداشتی و ایمنی می شود. لذا به طور اکید توصیه میشود که از سمپاشی خودسرانه منزل خود پرهیز کنید و آن را به شرکتهای دارای مجوز ( شرکت سمپاشی نوید سلامت) بسپارید.

شرکت سمپاشی نوید سلامت بعد از تماس شما در محل حاضر شده و منزل شما را از لحاظ نوع آلودگی و میزان آلودگی مورد بررسی قرار میدهد لازم به ذکر است که بازدید اولیه هیچ هزینه ای برای شما ندارد . این شرکت دارای کادری مجرب و آموزش دیده و با تحصیلات دانشگاهی در این زمینه می‌باشد. بعد از بازدید اولیه در هر زمان که شما مایل باشید برای سمپاشی منزل شما با استفاده از سموم مجاز و سمپاشی اصولی اقدام میگردد. شرکت خدماتی سمپاشی نوید سلامت برای اطمینان شما تضمین میکند که شما تا یکسال آینده هیچ مشکلی در زمینه حشرات و جوندگان نداشته باشید و اگر مشکل شما ادامه پیدا کرد بدون دریافت کوچکترین هزینه ای مجددا محل را سمپاشی و آنجا را از وجود حشرات و جوندگان پاکسازی می‌کند.

چگونه منزل خود را سمپاشی کنیم؟

سمپاشی منازل

در بسیاری از مواقع پیش میاید که شما به هر دلیل دوست ندارید که متخصصان شرکت سمپاشی به خانه شما مراجعه کرده و کار سمپاشی منزل را انجام دهند و ترجیح میدهید که خودتان سم را تهیه کرده ( برای تهیه سم اینجا را کلیک کنید) و خودتان کار سمپاشی منزل را انجام دهید. برای اینکه بهترین نتیجه را از سمپاشی منزل و یا محل کار خود بگیرید و حشرات و جوندگان را ریشه کن کنید باید کار سمپاشی را به شکل اصولی انجام دهید. انجام اصولی سمپاشی نیاز به دانش و مهارت دارد. خب شروع کنیم به بررسی مهم ترین فاکتورهایی که در سمپاشی منازل باید به آن توجه کنیم

بستن راه‌ های ورود حشرات به ساختمان

همانطور که میدانیم تمام حشرات و جوندگان از طریق راه های بیرونی وارد منزل ما می‌شود. بنابراین قبل از سمپاشی منزل آنچه مهم است این است که راه های ورود حشرات و جوندگان به داخل منزل بسته شود. برای این منظور ما باید ابتدا بدانیم که حشرات از چه طریقی به داخل منزل ما راه پیدا میکنند.

هیچ چیز بیشتر از دیدن حیوانات موذی در خانه، آرامش ساکنین را به هم نمی‌زند! حشرات موذی که در گوشه و کنار خانه پنهان می‌شوند و به خصوص شب‌ها و هنگام تاریک شدن هوا، شروع به اذیت و آزار اهل منزل می‌کنند. همه ما بی‌خوابی ناشی از هجوم پشه‌ها، بی‌قراری ناشی از صدای مگس‌ها و یا لحظه چندش‌آور بیرون آمدن یک سوسک از چاه را تجربه کرده‌ایم!

گذشته از اذیت و آزاری که حیوانات موذی خانگی با خود به همراه می‌آورند، حضور برخی از آن‌ها مشکلات بهداشتی جدی ایجاد می‌کند و برای سلامت خانواده خطرناک است. شاید بتوانیم با مورچه‌ها یا مگس‌ها کنار بیاییم اما از خطر سوسک‌ها آشپزخانه یا موش‌ها نمی‌توان چشم‌پوشی کرد.

روش‌های مختلفی برای از بین بردن حیوانات موذی خانگی وجود دارد. از روش‌های سنتی تا اسپری‌ها و سموم شیمیایی، که هر یک مزایا و معایب خاص خود را دارند.

حشرات و حیوانات موذی، نه تنها باعث از بین رفتن آسایش ساکنان یک خانه می‌شوند، بلکه ممکن است موجب انتقال برخی بیماری‌ها و ایجاد مشکلات بهداشتی شوند. به همین دلیل باید برای دفع آن‌ها یک روش مناسب پیدا کنیم.

چگونه از ورود حشرات موذی به خانه پیشگیری کنیم؟

مثل همیشه پیشگیری بهتر از درمان است! بهتر است قبل از اینکه دچار حمله حشرات موذی شویم، جلوی ورود آن‌ها را به خانه بگیریم. برای این کار اقدامات متعددی لازم است که هر یک از آن‌ها اهمیت بسیاری دارند.

درزها و شکاف‌های ساختمان را ببندید

قدم اول برای پیشگیری از ورود حیوانات موذی به خانه، بستن شکاف‌ها و درزهای موجود در ساختمان است. این شکاف‌ها ممکن است در قسمت نما، کف، سقف و دیوارهای خانه باشند. تمامی قسمت‌های خانه را به دقت بررسی کنید و هر شکافی را با مواد مناسب مثل فویل آلومینیومی یا ملات پر کنید. استفاده از درزگیر برای این کار توصیه نمی‌شود زیرا برخی حشرات و حیوانات درزگیرها را می‌جوند و به خانه نفوذ می‌کنند.

پنجره‌ها را با توری بپوشانید

درها و پنجره‌ها، به خصوص در فصول گرم سال، بهترین راه ورود برای حشراتی مانند مگس و پشه هستند. تمامی پنجره‌ها را با توری‌های ریز فلزی یا پارچه‌ای بپوشانید تا بتوانید با خیال راحت آن‌ها را باز بگذارید. در مورد خانه‌های ویلایی و حیاط‌دار، نصب درهای توری آلومینیومی در قسمت ورود به ساختمان راهکار مناسبی برای جلوگیری از ورود حیوانات موذی محسوب می‌شود.

برای چاه‌ها از درپوش استفاده کنید

درون ورودی و لوله‌های منتهی به چاه‌ها، رسوب و آلودگی بسیاری انباشته می‌شود که فضای مناسبی برای رشد سوسک‌ها است. با تمیز نگه داشتن ورودی چاه و رسوب‌زدایی از آن و همچنین استفاده از درپوش‌های مناسب راه ورود سوسک‌ها بسته خواهد شد. این محیط محل رشد حشرات موذی دیگری نیز هست مانند مگس‌های ریز. به همین دلیل باید دائما چاه‌ها و سینک‌ها و وان حمام را چک کنید و از محکم بودن درپوش‌ها مطمئن شوید.

بهترین راه برای مقابله با حیوانات و حشرات موذی، جلوگیری از ورود آن‌ها به خانه است. با نصب توری برای پنجره‌ها، قرار دادن درپوش روی چاه‌ها و پوشاندن درزها و شکاف‌ها، می‌توانیم از ورود حیوانات و حشرات به خانه جلوگیری کنیم.

مواد غذایی را در ظروف دربسته نگهداری کنید

کارتن‌های مواد غذایی که پس از باز شدن برای اولین بار دیگر به خوبی بسته نمی‌شوند، یک گنجینه عالی برای حیوانات موذی محسوب می‌شوند! بهتر است مواد غذایی را از داخل کارتن‌ها خارج و به کیسه‌های زیپ‌دار یا ظرف‌های پلاستیکی، با درهای محکم، منتقل کنید.

خانه را پاکیزه نگه دارید

اهمیت این مورد از تمام موارد دیگر بیشتر است. خانه‌ای که پر از باقی‌مانده غذاها و سطل‌های زباله آلود باشد، فضای ایده‌آلی برای حیوانات موذی محسوب می‌شود! هر چه خانه پاکیزه‌تری داشته باشید احتمال مواجه شدن با حشرات موذی کمتر و نیاز به سمپاشی کمتر خواهد بود.

  • هر شب آشپزخانه را با دقت تمیز کنید؛ ظرف‌ها بشویید و خرده‌غذاها را جارو کنید.
  • از سطل‌های زباله‌ای استفاده کنید که در آن‌ها محکم بسته می‌شود.
  • زباله‌ها را هر شب از خانه خارج کنید و سطل زباله را مرتب بشویید تا آلودگی در آن باقی نماند.
  • خانه را مرتب جارو کنید و نگذارید هیچ خرده‌غذایی در اتاق‌ها یا آشپزخانه باقی بماند.

مواد بازیافتی را با دقت نگهداری کنید

جا افتادن فرهنگ بازیافت در کشور، اتفاق بسیار خوبی است و باید به آن اهمیت داد اما نگه داشتن مواد بازیافتی در منزل موجب افزایش حیوانات موذی خواهد شد. بهتر است این مواد را خارج از خانه نگه داریم. در صورتی که این کار ممکن نباشد لازم است مواد بازیافتی در سطل‌ها یا کیسه‌های پلاستیکی دربسته نگهداری شوند.

روش های ورود حشرات و جوندگان و نحوه بستن راه ورود و جلوگیری از نفوذ آنان به داخل منزل شما به قدری زیاد هستند که در این مقاله به تنهایی نمیگنجد. برای شناخت آنها پیشنهاد میکنیم مقاله ” روش هایی شناسایی و جلوگیری از ورود حشرات و جوندگان به منزل” را مطالعه کنید

روش محلول سازی سم و استفاده از سمپاش

بدون شک اگر بخواهیم یک سمپاشی اصولی داشته باشیم که به واسطه آن از شر حشرات و جوندگان راحت شویم باید روش صحیح محلول سازی و اختلاط آب و سم را بلد باشیم . اگر این کار به درستی انجام پذیرد مزایایی از قبیل کنترل بهتر و کاهش مقاومت حشرات نسبت به سموم ، صرفه جویی در هزینه، تجهیزات و زمان را به دنبال دارد . اما اگر این کار به درستی و طبق اصول علمی انجام نشود در واقع به جای اینکه ابرو را درست کنیم چشم را کور کرده ایم! و نتیجه آن آسیب رساندن به سلامت خود و خانواده خود میشویم.

در صورتی که در محلول سازی اشتباه کنیم علاوه بر ایجاد ضرر اقتصادی انسداد فیلتر ها و نازل های سمپاش نتیجه مورد نظر نیز حاصل نخواهد شد. این در صورتی است که خوشبینانه به قضیه نگاه کنیم بارها پیش آمده است به دلیل ناآگاهی در این زمینه خانواده ای دچار مسمومیت شده اند. برای جلوگیری از این اتفاقات موارد زیر باید رعایت شوند.

مطالعه برچسب سم خریداری شده

سم به ذات خود سم است هر چند برای انسان حداقل آسیب را داشته باشد. بنابراین هنگام کار کردن با آن باید کاملا هواسمان جمع باشد . قبل از هر چیز باید بدانیم که شرکت سازنده سم چه پیشنهاداتی برای ما دارد تا یک سمپاشی ایمن و بیخطر و با کارایی بالا داشته باشیم. برای این منظور باید برچسب آفت کش خریداری شده را مطالعه کنید حتی اگر موارد نوشته شده روی قوطی یا برگه همراه آفت کش با عملکردهای متعارف مغایرت داشته باشد باز هم ضروری است از آن پیروی کنید زیرا تولید کنندگان این سموم در آزمایشگاه های خود به طور کامل همه چیز را مورد بررسی قرار میدهند. بنابراین شرکت سمپاشی نوید سلامت اصرار دارد که شما قبل از استفاده از سموم حتما برچسب آن را بخوانید و به آن عمل کنید

در صورتی که مطالب روی برچسب به هر دلیلی مخدوش شده باشد و یا به دلایل فنی ممکن است متوجه منظور و یا مفهوم آن نشوید کافی است گوشی تلفن را برداشته و با ما تماس بگیرید

در صورتی که هنگام اختلاط سم با آب سم مورد استفاده رسوب کرد دیگر تحت هیچ شرایطی از آن استفاده نکنید. گاها پیش میاید که شما به یک سم فروشی مراجعه کرده و فروشنده چندین نوع سم را به شما میدهد و از شما میخواهد آنها را با هم ترکیب کرده و استفاده کنید. اختلاط سم مهارت و تخصص نیاز دارد و باید با درصد مشخص و روش مخصوص به خود صورت پذیرد لذا از این کار اجتناب کرده و با ما تماس بگیرید

یک سری علایم اختصاری بر روی برچسب سموم مشاهده میکنید که توضیحات آن در زیر آمده است.

W – مخفف Wettable Powders ( پودر وتابل یا پودر با قابلیت تر شوندگی) و یا ( گرد یا پودر) است.

L- مخفف لغت انگلیسی Liquid به معنی مایع است.

S- مخفف لغت انگلیسی سورفکتانت یا ادجوانت است. سورفکتانت یکسری مواد کمکی هستند که باعث حل شدن بهتر سموم در آب می شوند.

اصول صحیح ترکیب سموم مختلف با یکدیگر

در مرحله اول قبل از اینکه بخواهیم سموم را با یکدیگر ترکیب کنیم باید آبی که به عنوان حلال مورد استفاده قرار میگیرد را از نظز ph دما و سختی مورد بررسی قرار دهیم. آبی که برای حل کردن سموم مورد استفاده قرار میگیرد نه باید گرم باشد و نه سرد. دمای استاندارد آب 25 درجه سانتیگراد باید باشد. همچنین این آب نه باید حالت اسیدی داشته باشد و نه حالت قلیایی ، ph مناسب آب برای استفاده به عنوان حلال سم بین 6.5 تا 7.5 میباشد. ضمنا آب مورد استفاده باید نرم باشد. یعنی TDS آن بین 500 تا 1000 باشد. بعد از اطمینان از کیفیت آب ( PH، سختی و دمای آب) مورد استفاده به عنوان حلال یا حامل سموم دفع آفات، ضروری است که از نظم و ترتیب حل کردن مواد و سموم مختلف آگاهی داشته باشید. سموم به طور کلی به 4 دسته سموم کلره، سموم فسفره، سموم پیروتیروئید و سموم کاربامات تقسیم بندی میشوند. ترکیب سموم از گروه های مختلف با یکدیگر روش خاص خود را دارد اما آنچه مسلم است این است که تحت هیچ شرایطی سمومی که با یکدیگر ترکیب میشوند نباید ایجاد رسوب کنند. نکته مهمی که باید مدنظر قرار داد این است قبل از اینکه سم را با آب مخلوط کنید باید بطری را به خوبی تکان دهید تا مواد فعال و بی اثر سم بخوبی با هم مخلوط شوند..

ترتیب اضافه کردن مواد به مخزن سمپاشی فوق العاده مهم است.وقتی سموم به طور صحیحی با یکدیگر ترکیب نشوند فرمول هایی که شما مخلوط کرده اید سر نازگاری میگذارند . محلول ناسازگار باعث ایجاد سه مشکل بزرگ میشوند اول اینکه رسوب میکنند و دوم اینکه باعث گرفتگی سرنازل سمپاش میشود وسوم اینکه باعث می شود سم به طور مساوی در محل سمپاشی پراکنده و توزیع نشود در  نهایت کنترل حشرات و جوندگان به خوبی صورت نگرفته  و اتلاف هزینه و وقت را برای شما به دنبال دارد.

محل هایی که در بیرون از ساختمان باید سمپاشی شود؟

بستگی به نوع و میزان آلودگی حشرات و جوندگان که توسط کارشناسان شرکت های دارای مجوز سمپاشی انجام میشود میتوان به این نتیجه رسید که آیا لازم است در بیرون از ساختمان نیز کار سمپاشی انجام شود یا خیر. عموما در زمانی که شما مشکل موش دارید و یا پشه اذیتتان میکند و یا با حشراتی مثل عقرب و رتیل درگیر هستید و یا مارمولک در خانه تان جولان میدهد و یا هزارپا میبینید باید دورتا دور ساختمان را نیز علاوه بر مرکز خانه سمپاشی کنید. همچنین میزان آلودگی این حشرات و تعداد آنها نیز در گرفتن تصمیم برای سمپاشی دورتا دور منزل نیز مهم است. در ضمن موریانه را فراموش کردیم. حشره ای که بیش از اینکه نیاز باشد برای از بین بردنش داخل منزل را سمپاشی کنیم باید توجه مان جلب بیرون از آن باشد.

در صورتی که شما در منزل موش دارید مطمن باشید یک راه ورود وجود دارد که این جوندگان از بیرون خانه به داخل ساختمان راه پیدا کرده اند. این راه ورود کافی است به اندازه یک سکه باشد. از همان سوراخ حمله میکنند. غالبا ساختمان هایی که دارای سقف کاذب ، کناف و یا رابیز بندی میباشند به دلیل اینگه پشت رابیز ها به درستی بسته نشده است منبعی برای ورود موش میشود. همچنین کولر گازی و یا هود آشپزخانه و اتصالات لوله های آب و گاز محلی مناسب برای موش به منزل ایجاد میکنند.

پشه و مگس که در دسته حشرات پروازی قرار میگیرند از جمله آفت هایی هستند که برای کنترل آنها علاوه بر داخل منزل باید بیرون خانه هم سمپاشی شود. سمپاشی بیرون پنجره ها، روشنایی بیرون، بیرون درب های ورود، توری پنجره ها دیوار خانه از بیرون ساختمان در کنترل پشه و مگس فوق العاده موثر است.

عقرب و رتیل و مارمولک و هزارپا را شما بیشتر در منازلی میبینید که در مجاورت ساختمان خاک باشد و یا همسایه در حال بنایی باشد و یا حیاط خانه هنوز تکمیل نشده است. در اینگونه مواقع ما به وفور حشراتی مذکور را میبینیم. سمپاشی محیط بیرونی خانه در این شرایط لازم و حتمی است.

شاید هیچ حشره ای اندازه موریانه ریشه در بیرون خانه ندارد! به ظاهر دیوار خانه شما موریانه زده است و یا کمد لباس های شما درگیر موریانه شده است اما منبع آن مطمنا دیوار نیست وبا سمپاشی دیوار خانه کاری از پیش نمیبریم. برای نابودی موریانه باید ملکه را پیدا کنیم و ملکه جایی نیست جز در کنار دیوار بیرونی منزل شما. برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد موریانه و روش های سمپاشی و کنترل و از بین بردن آن به مقاله ” جدیدترین روش های از بین بردن موریانه” مراجعه کنید.

محل‌هایی که در داخل ساختمان باید سمپاشی شود؟

اینکه کجای ساختمان نیاز به سمپاشی دارد و کجا ندارد بستگی مستقیم به نوع آفتی دارد که ما با آن درگیر هستیم. به عنوان مثال اگر شما سوسک در منزل دارید آنچه که مهم است این است که محل هایی که مرکز تولید مثل آن میباشد از بین برود. هر جا مانداب داشته باشیم مکانی دنج برای تخم ریزی سوسک میباشد. در منازل جایی که مانداب باشد بهتر از چاه فاضلاب نیست. سینک ظرفشویی، روشویی، کف شور آشپزخانه، حمام، سرویس های بهداشتی و … یک مکان عالی برای تخم گذاری و تولید مثل سوسک است. پس در سمپاشی سوسک سمپاشی چاه فاضلاب در اولویت اول قرار میگیرد. بعد از آن سمپاشی آشپزخانه است . ما سوسک ها را بیشتر در شب در آشپزخانه میبینیم زیرا آنجا غذا هست ، گرم هم هست و رطوبت هم وجود دارد پس یک جای عالی و دنج برای زندگی سوسک فراهم شده است. سمپاشی آشپزخانه در محل هایی مانند زیر کابینت، پشت گاز، پشت ماشین لباسشویی، پشت ماشین ظرفشویی، پشت آبگرمکن و … میتواند تا حد زیادی آنها را ریشه کن کند. البته سمپاشی چاه های فاضلاب و آشپزخانه کفایت نمیکند. حال و پذیرایی هم مکان های دیگری هستند که در سمپاشی سوسک باید مورد توجه قرار گیرد.

در سمپاشی ساس موضوع به گونه دیگر است. بر خلاف سوسک که بیشتر در آشپزخانه دیده میشود ما ساس را در اتاق خواب میبینیم. در آلودگی های شدید ساس، مبلمان ها نیز درگیر میشوند. جهت سمپاشی ساس باید اتاق خواب به طور کامل خیس شود. تشک، ملحفه ، تختخواب و زیر تخت و حتی کمد ها و لباس ها و پرده و ….شاید هیچ حشره ای به اندازه ساس خانه و زندگی شما را تحت تاثیر قرار ندهد. در سمپاشی ساس مبلمان نیز باید به طور کامل سمپاشی شود بخصوص زیر مبل که محل تجمع ساس میباشد. در موارد آلودگی بالای ساس علاوه بر سموم مخصوص مایع باید از قرص گاز سوز نیز استفاده کرد. با توجه به اینکه ساس در درزها و شکاف ها پنهان میشود باید به طریقی آنها را از محلی که در آن پنهان شده اند بیرون کشید. برای این منظور از قرص گاز سوز استفاده میشود. این قرص با ایجاد گاز ساس را مجبور به خروج از پناهگاه خود میکند . استفاده از این قرص ها فقط در شرایط اجبار مجاز است و تمام درب ها و پنجره ها و کانال کولر باید بسته باشد و هیچ کس داخل خانه نباشد. در مواردی به دلیل بی احتیاطی اتفاق افتاده است که گاز از طریق سیستم تهویه به منزل مجاور منتقل شده و برای همسایگان ایجاد مسمومیت کرده است.

در سمپاشی عقرب و رتیل آنچه مهم است این است که راه های ورود مثل درب ها و پنجره ها و حیاط منزل و دورتادور ساختمان از بیرون و داخل همچنین آشپزخانه بخصوص زیر کابینت ها و زیر سینک ظرفشویی سمپاشی گردد. عقرب و رتیل بیشتر در مناطق با آب و هوای گرم دیده میشود. برای همین بیشتر این جانور در شهرهایی کویری مثل یزد و کاشان و یا جنوب کشور دیده میشود. عقرب هایی که در ایران دیده میشود بیشتر به رنگ زرد و سیاه بوده و هر چه منطقه مورد نظر گرمتر و بی آب تر باشد نیش عقرب سمس تر است. امروزه در صنعت دارو سازی از سم عقرب برای تهیه داروهای شیمی- درمانی استفاده میشود که قیمت بالایی دارد. در نتیجه این باعث شده است عده ای به سمت تجارب عقرب علاقه مند شوند و با شکار آن و یا پرورش عقرب سود های هنگفتی به جیب بزنند.

سمپاشی مارمولک نیز تقریبا شبیه به سمپاشی عقرب و رتیل میباشد. باور غلطی در جامعه وجود دارد که عده ای گمان میکنند دم مارمولک سم سیانور دارد در حالی که اینطور نیست. مارمولک به کنترل حشرات مضرر مثل سوسک با تغذیه از آنها کمک میکند اما ظاهر ترسناک آن باعث شده است که مردم ترجیح دهند آن را از خانه و زندگی خود دور کنند.

جهت خرید سم مارمولک کلیک کنید

برای سمپاشی هزارپا باید دور تا دور منزل سمپاشی شود. بر خلاف سمپاشی سوسک که آشپزخانه در اولویت بود و سمپاشی ساس که اولویت اول ما اتاق خواب بود در سمپاشی هزار پا همه جای منزل باید مورد سمپاشی قرار بگیرد. از آشپزخانه گرفته تا اتاق خواب، از حال گرفته تا پذیرایی و زیر راه پله ها و اتاق زیر شیروانی.از بین بردن هزارپا خیلی کار سختی نیست و در صورتی که از سموم استاندارد و مجاز استفاده کنید میتوانید برای همیشه این حشره را از منزل خود ریشه کن کنید.

سمپاشی موریانه بسیار متفاوت تر از سمپاشی سایر حشرات و جوندگان موذی است . این موجود قادر است یک تنه خانه شما را تخریب کند. جالب اینجاست که بر خلاف سایر حشرات حضورش در جایی نیست که اثر به جا میگذارد. به عنوان مثال ممکن است روی سطح دیوار اتاق و کمد دیواری و یا MDF کابینت ها موریانه ببینید ولی خود موریانه آنجا حضور ندارد. فقط یک حمله گاز انبری کرده و بخشی از منزل شما را مورد هدف قرار داده و گریخته است. برای از بین بردن موریانه باید محل ملکه آنها را شناسایی کنید و سپس با تزریق سم به مخفیگاهش ملکه و سربازان را نابود کنید. اما ملکه کجاست؟ با ما تماس بگیرید تا در این زمینه به شما مشاوره دهیم. کافی تلفن را برداشته و با شماره 02177681330 تماس بگیرید.

در توضیحات بالا به طور کامل روش های سمپاشی منازل برای انواع حشرات توضیح داده شد اما مشکل فقط به حشرات ختم نمیشود. ما جوندگانی هم داریم که امان از ما بریده اند. که مهمترین آنها موش است. اما سمپاشی موش چگونه است و به چه روشی باید از شر این جونده باهوش خلاص شد؟

برای از بین بردن موش باید از روش سمپاشی و تله گذاری و طعمه گذاری به شکل همزمان استفاده کرد. ابتدا منزل باید سمپاشی شود و حدود یک هفته بعد کار تله گذاری و طعمه گذاری باید انجام پذیر. بطعمه ها باید سموم ضد انعقادی باشند که در دراز مدت موش را از بین میبرند.

در توضیحات بالا تقریبا به طور کامل در مورد روش های سمپاشی منازل توضیح داده شد. اکنون ما میدانیم که هر حشره ای در منزل دیدیم چگونه باید منزلمان را بر علیه او سمپاشی کنیم. اما با تمام این توضیحات باز هم بهتر است سلامت خود و خانواده را به خطر نندازید و برای سمپاشی منزل از شرکت های دارای مجوز کمک بگیرید. شرکت سمپاشی نوید سلامت جز شرکت هایی است که دارای مجوز سمپاشی از وزارت بهداشت میباشد به ما اطمینان کنید! گوشی بردارید و با ما تماس بگیرید. 02126374825

در فیلم زیر تمام روش های سمپاشی که در بالا توضیح داده شد به صورت تصویری به نمایش در آمده است.

  • راه های ورود حشرات و جوندگان به داخل ساختمان
  • روش اختلاط سم با آب و استفاده از سمپاش
  • چه محل هایی در بیرون از ساختمان باید سمپاشی شود؟
  • جهت جلوگیری از ورود حشرات چه کارهایی باید انجام داد؟
  • چه محل هایی در داخل ساختمان باید سمپاشی شود؟
  • روش استفاده از سم پودری چگونه است؟
روش سمپاشی منزل

دفع آفات در منزل

آفت کش ها مواد شیمیایی هستند که برای کشتن یا آسیب رساندن به آفات طراحی شده اند. آنها شامل حشره کش های مورد استفاده برای کنترل حشرات، علف کش های مورد استفاده برای کنترل علف های هرز، قارچ کش های مورد استفاده برای کنترل قارچ ها و کپک ها، و جونده کش های مورد استفاده برای کنترل جوندگان هستند. آفات خانگی می توانند شامل حشراتی مانند مگس ها، سوسک ها و پشه ها یا جوندگانی مانند موش یا موش صحرایی باشند.

آفت‌کش‌های خانگی را می‌توان از سوپرمارکت‌ها خریداری کرد و برای خانوارها طراحی شده است تا در اطراف خانه یا باغ خود استفاده کنند. اگرچه به راحتی می توانید آفت کش های خانگی را تهیه کنید، اما این بدان معنا نیست که آنها بی ضرر هستند. آنها سمی هستند و در صورت استفاده بی احتیاطی، ممکن است بر سلامت کاربر، خانواده، حیوانات خانگی یا محیط زیست تأثیر بگذارند. جهت خرید تخصصی سموم افات خانگی به سایت ما مراجعه کنید. www.eimenshop.ir


انتخاب آفت کش ها
پیشنهادات عبارتند از:
به این فکر کنید که آیا استفاده پیشنهادی شما از آفت کش مناسب است یا خیر. برای مثال، انتظار اینکه ملک شما کاملاً عاری از آفت باشد، ممکن است واقع بینانه نباشد. این امکان وجود دارد که استفاده مکرر از آفت کش ها در دراز مدت خطرناک تر از خود آفات باشد.
اقدامات کنترل آفات غیر شیمیایی را در نظر بگیرید.
قبل از خرید آفت کش مطمئن شوید که آفت را شناسایی کرده اید. آنچه شما فرض می‌کنید ساس هست می‌تواند کنه باشد. اگر در شناسایی آفت مشکل دارید، با ما تماس بگیرید. می توانید درخواست آنلاین ارسال کنید.
موثرترین آفت کش را برای مشکل آفت خود تعیین کنید و مطمئن شوید آفت کشی که انتخاب می کنید برای آفتی طراحی شده است که قصد استفاده از آن را دارید.
حداقل سمی ترین (یا کمترین زمان بندی) آفت کش خانگی موجود را انتخاب کنید.
از کمترین مقدار ممکن آفت کش استفاده کنید، زیرا همه آفت کش ها سمی هستند و در صورت استفاده نادرست می توانند باعث آسیب شوند.
ایمنی عمومی آفت کش ها
توصیه هایی برای استفاده از آفت کش ها در خانه عبارتند از:
آفت کش ها را ذخیره نکنید فقط به اندازه نیاز بخرید.
دستورالعمل های سازنده را به دقت بخوانید و همیشه از محصول طبق دستورالعمل استفاده کنید. بیش از مقدار توصیه شده استفاده نکنید و مطمئن شوید که تمام موارد ایمنی را رعایت می کنید.
آفت کش ها را مخلوط نکنید. شما در معرض خطر یک واکنش شیمیایی غیرمنتظره و بالقوه خطرناک هستید.
آفت کش را در ظرف اصلی خود با درب محکم بسته و دور از دسترس کودکان نگهداری کنید، به عنوان مثال در یک کمد بلند در گاراژ قفل شده است. هرگز سموم دفع آفات را در ظروفی که کودکان ممکن است با غذا یا نوشیدنی اشتباه بگیرند، انتقال ندهید.
از قرار دادن تله یا قرار دادن طعمه در مناطقی که در دسترس کودکان، حیوانات خانگی یا حیوانات بومی است خودداری کنید.
هر زمان که از آفت کش استفاده می کنید یا از آن استفاده می کنید، به عنوان مثال، دستکش لاستیکی، از لباس های محافظ پیشنهاد شده در دستورالعمل های سازنده استفاده کنید.
هنگام استفاده از آفت کش از خوردن، آشامیدن یا سیگار کشیدن خودداری کنید.
پس از استفاده دست های خود را بشویید.

پیشنهادات ایمنی برای استفاده از آفت کش ها در داخل ساختمان
هنگامی که از آفت کش ها در داخل خانه استفاده می کنید، همیشه باید:
قفس پرندگان و مخازن ماهی را بپوشانید یا بردارید و سایر حیوانات خانگی را قبل از استفاده از آئروسل (اسپری) آفت کش ها جابه جا کنید. بسیاری از آفت کش ها برای پرندگان و ماهی ها بسیار سمی هستند.
غذا، ظروف پخت و پز و سایر وسایل شخصی را از ناحیه مورد نظر بردارید (یا بپوشانید). قبل از تهیه غذا، نیمکت های آشپزخانه را کاملا تمیز کنید.
از استفاده از اسپری های سطحی در مناطقی که معمولاً توسط اعضای خانواده لمس می شود، مانند مبلمان خودداری کنید. از اسپری های سطحی فقط در مناطق دور از دسترس استفاده کنید.
در حالی که آفت کش (مانند اسپری مگس) در حال اثرگذاری است اتاق را ترک کنید. وقتی برگشتید، پنجره ها را باز کنید تا هوا پاک شود.
اطمینان حاصل کنید که آفت کش ها در مکان مناسب استفاده می شوند. به عنوان مثال، موش ها تمایل دارند در از کناره ها حرکت کنند. اگر تله ها یا طعمه ها را در فضای باز قرار دهید، ممکن است آفت را جذب نکنند و ممکن است برای اعضای خانواده یا حیوانات خانگی خطرناک باشد.
اگر از طعمه استفاده می کنید، بقایای غذا یا ضایعات آن را پاک کنید تا آفت فقط به سمت طعمه کشیده شود. این بدان معناست که به طعمه کمتری نیاز خواهید داشت.


پیشنهادات ایمنی برای استفاده در فضای باز از آفت کش ها
هنگامی که از آفت کش ها در فضای باز استفاده می کنید، همیشه باید:
قبل از استفاده از سموم از بسته بودن تمام درها و پنجره ها اطمینان حاصل کنید
در روزهای بارانی یا بادی از استفاده از آفت کش در فضای باز خودداری کنید. آب و هوا می تواند بر اثر آفت کش تأثیر بگذارد و به سایر حیوانات، مردم و محیط زیست آسیب برساند
قبل از استفاده از آفت کش، استخرهای ماهی، باربیکیوها و باغات سبزیجات را بپوشانید
حیوانات خانگی را جابجا کنید و بستر، غذا و کاسه آب آنها را بردارید
پس از استفاده از آفت کش از آبیاری باغ خود خودداری کنید. دستورالعمل های سازنده را برای راهنمایی در مورد مدت زمانی که باید منتظر بمانید، بررسی کنید
گیاهان و پرندگان را برای چند روز پس از آن مشاهده کنید تا مطمئن شوید که آفت کش آسیب ناخواسته ای ایجاد نمی کند.
در صورت استفاده از هرگونه آفت کش خارجی به همسایگان خود خبر دهید.
اگر مخزن آب باران دارید، مراقب باشید از پاشش بیش از حد بر روی ناودان و قسمت پشت بام جلوگیری کنید. اگر خطر شستشوی باقی مانده آفت کش ها در مخزن وجود دارد، باید لوله جمع آوری را از مخزن آب باران دور کنید تا پس از بارندگی بعدی.

آفت کش ها و آسیب به محیط زیست
برخی از آفت کش ها، مانند اسپری های فضایی، سریع عمل می کنند. آنها آفت را از بین می برند، سپس به سرعت تجزیه می شوند. سایر آفت‌کش‌ها، مانند اسپری‌های سطحی و درمان‌های موریانه، روزها، هفته‌ها یا حتی بیشتر پس از استفاده در محیط باقی می‌مانند.

در حالی که بیشتر آفت کش ها فقط برای تأثیرگذاری بر آفت هدف طراحی شده اند، گاهی اوقات ممکن است به حشرات یا حیوانات دیگر آسیب وارد شود. به عنوان مثال، اگر پرنده ای عنکبوت کشته شده توسط حشره کش را بخورد، ممکن است مسموم شود. به همین دلیل مهم است که آفت‌کش‌هایی را انتخاب کنید که برای آفتی طراحی شده‌اند که می‌خواهید اثر کنند ، دستورالعمل‌های برچسب را به دقت دنبال کنید و از کمترین مقدار ممکن استفاده کنید.
جایگزین های آفت کش ها
در نظر گرفتن روش های کنترل جایگزین برای استفاده از آفت کش ها مهم است. نکته کلیدی این است که خانه و باغ خود را برای آفات غیر جذاب کنید. برخی از پیشنهادات عبارتند از:
جوندگان – ضایعات غذا را برای پرندگان در باغ قرار ندهید. غذای باقی مانده در کاسه سگ یا گربه را دور بریزید. اگر پرنده دارید، دانه های پرنده را در دستگاه های ضد جونده نگهداری کنید. میوه های افتاده را از هر درخت میوه بردارید و دور بیندازید. گیاهانی مانند خزنده را مرتباً کوتاه کنید. مکان های احتمالی لانه سازی مانند چوب و انبوه زباله را از زمین دور نگه دارید. استفاده از تله ها را در نظر بگیرید، اما در مناطقی که ممکن است به کودکان، حیوانات خانگی یا حیوانات بومی آسیب برسد، تله نگذارید.
مگس ها – سطل های زباله در فضای باز را محکم ببندید. کمپوست باغچه را در ظرفی در بسته قرار دهید. مگس‌ها پیرتروم را که یک ماده رایج در اسپری مگس است، دوست ندارند. می‌توانید گل‌های پیرتروم را نزدیک درهای جلویی و پشتی خود بکارید تا مگس‌ها و سایر حشرات را دفع کنید. در مناطقی که مگس ها تمایل به جمع شدن دارند، تله های مگس انداز را آویزان کنید
کک – حیوانات خانگی، پتوها و سایر ملافه های آنها را به طور منظم بشویید. برای گزینه های درمانی حیوان خانگی خود به دامپزشک خود مراجعه کنید.
سوسک ها – هر گونه منابع آب مانند زیر حمام، سینک ظرفشویی یا ظروف باقی مانده در آشپزخانه را بردارید. سوسک ها برای زنده ماندن به یک منبع روزانه آب نیاز دارند. ضایعات غذا را روی نیمکت یا کاسه حیوانات خانگی نگذارید. زباله ها را در یک سطل با درب محکم نگه دارید. انبوه تراشه های چوب یا مالچ را در نزدیکی خانه قرار ندهید. شکاف ها و شکاف هایی که سوسک ها ممکن است وارد خانه شما شوند را ببندید.
پشه ها – هر گودال آب جمع آوری شده را تخلیه کنید، زیرا پشه ها در اینجا رشد می کنند. حداقل هفته ای یکبار آب حمام پرندگان را عوض کنید. فیلتر استخر خود را برای چند ساعت در روز اجرا کنید. به طور منظم ناودان های خود را از برگ ها و سایر زباله هایی که ممکن است آب را جمع کنند پاک کنید. ماهی لارو خوار را در استخرهای زینتی نگهداری کنید – برای پیشنهادات در مورد ماهی مناسب به فروشنده آکواریوم مراجعه کنید.
آفت کش ها و سلامت شما
آفت کش ها می توانند به شکل جامد، مایع، پودر یا اسپری باشند. این شکل بر نحوه ورود آفت کش به بدن شما تأثیر می گذارد و به طور بالقوه بر سلامت شما تأثیر می گذارد.

آفت کش ها می توانند وارد بدن شما شوند اگر:
قورت دادن آفت کش، خوردن، نوشیدن یا سیگار کشیدن پس از دست زدن به آفت کش، یا مصرف غذا یا نوشیدنی که در معرض آفت کش بوده است.
تماس پوستی با آفت کش ها – مستقیم، از طریق لباس های آغشته به آفت کش، یا با لمس سطوح تحت درمان با آفت کش ها
بخار آفت کش ها، اسپری ها یا گرد و غبار را استنشاق کنید
پس از دست زدن به آفت کش ها چشمان خود را مالش دهید یا باعث تماس مستقیم آفت کش ها با چشمان شما شود.
اگر قرار گرفتن در معرض خود را به حداقل برسانید و هنگام تماس با آفت کش ها مراقب باشید، احتمال آسیب رساندن به سلامت خود را کاهش خواهید داد.

مسمومیت با آفت کش ها
مسمومیت با قرار گرفتن در معرض آفت کش ها ممکن است مدت کوتاهی پس از یک بار قرار گرفتن در معرض (مسمومیت حاد) یا به تدریج پس از قرار گرفتن در معرض مکرر در یک دوره زمانی (مسمومیت مزمن) رخ دهد.
مسمومیت حاد ناشی از آفت کش ها
علائم مسمومیت حاد ناشی از آفت کش ها ممکن است مدت کوتاهی پس از قرار گرفتن در معرض آن شروع شود و ممکن است شامل موارد زیر باشد:
سردرد
سرگیجه
حالت تهوع
استفراغ
گرفتگی معده
اسهال
تاری دید
آبریزش بیش از حد چشم
تعریق
بزاق اضافی
مسمومیت شدیدتر همچنین ممکن است منجر به تغییر در ضربان قلب، سفتی قفسه سینه، ضعف و انقباض عضلانی، مشکل در تنفس و راه رفتن، تنگ شدن مردمک ها و بی اختیاری شود. در موارد بسیار شدید مسمومیت، تشنج و بیهوشی ممکن است رخ دهد.
مسمومیت مزمن ناشی از آفت کش ها
علائم ممکن است به تدریج و پس از قرار گرفتن در معرض مکرر در طی یک دوره زمانی رخ دهد و ممکن است شامل موارد زیر باشد:
ضعف عضلانی
خستگی
مشکل در تمرکز و به خاطر سپردن چیزها
به طور کلی احساس ناخوشی می کند
نوع علائم شما، مدت زمان و شدت آنها ممکن است بسته به عواملی مانند:
نوع و غلظت آفت کش مورد استفاده
درجه قرار گرفتن در معرض
سلامت و سن فرد در معرض.
بسیاری از علائم بالقوه خاص مسمومیت با آفت کش ها نیستند – ممکن است به دلیل شرایط دیگری مانند بیماری یا آلرژی باشند. برای تشخیص دقیق علائم همیشه باید با پزشک خود مشورت کنید.
عوامل خطر مسمومیت با آفت کش ها
اگر چه هر فردی ممکن است تحت تأثیر قرار گرفتن در معرض آفت کش ها قرار گیرد، گروه های خاصی از افراد به ویژه در معرض خطر قرار دارند از جمله:
نوزادان متولد نشده و کودکان خردسال
زنان باردار و شیرده
افراد مسن.
مسمومیت با آفت کش ها – کمک های اولیه
اگر شما یا هرکسی از اعضای خانواده‌تان بلافاصله پس از قرار گرفتن در معرض آفت‌کش‌ها علائمی از خود بروز داد، باید:
در مواقع اضطراری، همیشه با 115 تماس بگیرید
بلافاصله با پزشک تماس بگیرید
به یاد داشته باشید که جزئیات ، از جمله نام محصول را در صورت امکان ارائه کنید.
استفاده از اپراتور کنترل آفات دارای مجوز
گاهی اوقات ممکن است مشکل آفتی داشته باشید که کنترل آن برای خودتان دشوار است. برای این مشاغل، باید یک اپراتور کنترل آفات دارای مجوز حرفه ای را استخدام کنید. به دنبال اپراتور کنترل آفات باشید که دارای مجوز کنترل آفات باشد.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا
چت آنلاین
چت آنلاین
Scan the code
حریم شخصی شما محفوظ است.