در بسیاری از مواقع پیش میاید که شما به هر دلیل دوست ندارید که متخصصان شرکت سمپاشی به خانه شما مراجعه کرده و کار سمپاشی منزل را انجام دهند و ترجیح میدهید که خودتان سم را تهیه کرده ( برای تهیه سم اینجا را کلیک کنید) و خودتان کار سمپاشی منزل را انجام دهید.
برای اینکه بهترین نتیجه را از سمپاشی منزل و یا محل کار خود بگیرید و حشرات و جوندگان را ریشه کن کنید باید کار سمپاشی را به شکل اصولی انجام دهید. انجام اصولی سمپاشی نیاز به دانش و مهارت دارد. خب شروع کنیم به بررسی مهم ترین فاکتورهایی که در سمپاشی منازل باید به آن توجه کنیم.
بستن راه های ورود حشرات به ساختمان
همانطور که میدانیم تمام حشرات و جوندگان از طریق راه های بیرونی وارد منزل ما میشود. بنابراین قبل از سمپاشی منزل آنچه مهم است این است که راه های ورود حشرات و جوندگان به داخل منزل بسته شود.
برای این منظور ما باید ابتدا بدانیم که حشرات از چه طریقی به داخل منزل ما راه پیدا میکنند.
هیچ چیز بیشتر از دیدن حیوانات موذی در خانه، آرامش ساکنین را به هم نمیزند! حشرات موذی که در گوشه و کنار خانه پنهان میشوند و به خصوص شبها و هنگام تاریک شدن هوا، شروع به اذیت و آزار اهل منزل میکنند.
همه ما بیخوابی ناشی از هجوم پشهها، بیقراری ناشی از صدای مگسها و یا لحظه چندشآور بیرون آمدن یک سوسک از چاه را تجربه کردهایم!
گذشته از اذیت و آزاری که حیوانات موذی خانگی با خود به همراه میآورند، حضور برخی از آنها مشکلات بهداشتی جدی ایجاد میکند و برای سلامت خانواده خطرناک است. شاید بتوانیم با مورچهها یا مگسها کنار بیاییم اما از خطر سوسکها آشپزخانه یا موشها نمیتوان چشمپوشی کرد.
روشهای مختلفی برای از بین بردن حیوانات موذی خانگی وجود دارد. از روشهای سنتی تا اسپریها و سموم شیمیایی، که هر یک مزایا و معایب خاص خود را دارند.
حشرات و حیوانات موذی، نه تنها باعث از بین رفتن آسایش ساکنان یک خانه میشوند، بلکه ممکن است موجب انتقال برخی بیماریها و ایجاد مشکلات بهداشتی شوند. به همین دلیل باید برای دفع آنها یک روش مناسب پیدا کنیم. |
چگونه از ورود حشرات موذی به خانه پیشگیری کنیم؟
مثل همیشه پیشگیری بهتر از درمان است! بهتر است قبل از اینکه دچار حمله حشرات موذی شویم، جلوی ورود آنها را به خانه بگیریم. برای این کار اقدامات متعددی لازم است که هر یک از آنها اهمیت بسیاری دارند.
درزها و شکافهای ساختمان را ببندید
قدم اول برای پیشگیری از ورود حیوانات موذی به خانه، بستن شکافها و درزهای موجود در ساختمان است. این شکافها ممکن است در قسمت نما، کف، سقف و دیوارهای خانه باشند.
تمامی قسمتهای خانه را به دقت بررسی کنید و هر شکافی را با مواد مناسب مثل فویل آلومینیومی یا ملات پر کنید. استفاده از درزگیر برای این کار توصیه نمیشود زیرا برخی حشرات و حیوانات درزگیرها را میجوند و به خانه نفوذ میکنند.
پنجرهها را با توری بپوشانید
درها و پنجرهها، به خصوص در فصول گرم سال، بهترین راه ورود برای حشراتی مانند مگس و پشه هستند. تمامی پنجرهها را با توریهای ریز فلزی یا پارچهای بپوشانید تا بتوانید با خیال راحت آنها را باز بگذارید.
در مورد خانههای ویلایی و حیاطدار، نصب درهای توری آلومینیومی در قسمت ورود به ساختمان راهکار مناسبی برای جلوگیری از ورود حیوانات موذی محسوب میشود.
برای چاهها از درپوش استفاده کنید
درون ورودی و لولههای منتهی به چاهها، رسوب و آلودگی بسیاری انباشته میشود که فضای مناسبی برای رشد سوسکها است. با تمیز نگه داشتن ورودی چاه و رسوبزدایی از آن و همچنین استفاده از درپوشهای مناسب راه ورود سوسکها بسته خواهد شد.
این محیط محل رشد حشرات موذی دیگری نیز هست مانند مگسهای ریز. به همین دلیل باید دائما چاهها و سینکها و وان حمام را چک کنید و از محکم بودن درپوشها مطمئن شوید.
بهترین راه برای مقابله با حیوانات و حشرات موذی، جلوگیری از ورود آنها به خانه است. با نصب توری برای پنجرهها، قرار دادن درپوش روی چاهها و پوشاندن درزها و شکافها، میتوانیم از ورود حیوانات و حشرات به خانه جلوگیری کنیم. |
مواد غذایی را در ظروف دربسته نگهداری کنید
کارتنهای مواد غذایی که پس از باز شدن برای اولین بار دیگر به خوبی بسته نمیشوند، یک گنجینه عالی برای حیوانات موذی محسوب میشوند! بهتر است مواد غذایی را از داخل کارتنها خارج و به کیسههای زیپدار یا ظرفهای پلاستیکی، با درهای محکم، منتقل کنید.
خانه را پاکیزه نگه دارید
اهمیت این مورد از تمام موارد دیگر بیشتر است. خانهای که پر از باقیمانده غذاها و سطلهای زباله آلود باشد، فضای ایدهآلی برای حیوانات موذی محسوب میشود! هر چه خانه پاکیزهتری داشته باشید احتمال مواجه شدن با حشرات موذی کمتر و نیاز به سمپاشی کمتر خواهد بود.
- هر شب آشپزخانه را با دقت تمیز کنید؛ ظرفها بشویید و خردهغذاها را جارو کنید.
- از سطلهای زبالهای استفاده کنید که در آنها محکم بسته میشود.
- زبالهها را هر شب از خانه خارج کنید و سطل زباله را مرتب بشویید تا آلودگی در آن باقی نماند.
- خانه را مرتب جارو کنید و نگذارید هیچ خردهغذایی در اتاقها یا آشپزخانه باقی بماند.
مواد بازیافتی را با دقت نگهداری کنید
جا افتادن فرهنگ بازیافت در کشور، اتفاق بسیار خوبی است و باید به آن اهمیت داد اما نگه داشتن مواد بازیافتی در منزل موجب افزایش حیوانات موذی خواهد شد.
بهتر است این مواد را خارج از خانه نگه داریم. در صورتی که این کار ممکن نباشد لازم است مواد بازیافتی در سطلها یا کیسههای پلاستیکی دربسته نگهداری شوند.
روش های ورود حشرات و جوندگان و نحوه بستن راه ورود و جلوگیری از نفوذ آنان به داخل منزل شما به قدری زیاد هستند که در این مقاله به تنهایی نمیگنجد. برای شناخت آنها پیشنهاد میکنیم مقاله ” روش هایی شناسایی و جلوگیری از ورود حشرات و جوندگان به منزل” را مطالعه کنید.
روش محلول سازی سم و استفاده از سمپاش
بدون شک اگر بخواهیم یک سمپاشی اصولی داشته باشیم که به واسطه آن از شر حشرات و جوندگان راحت شویم باید روش صحیح محلول سازی و اختلاط آب و سم را بلد باشیم .
اگر این کار به درستی انجام پذیرد مزایایی از قبیل کنترل بهتر و کاهش مقاومت حشرات نسبت به سموم ، صرفه جویی در هزینه، تجهیزات و زمان را به دنبال دارد .
اما اگر این کار به درستی و طبق اصول علمی انجام نشود در واقع به جای اینکه ابرو را درست کنیم چشم را کور کرده ایم! و نتیجه آن آسیب رساندن به سلامت خود و خانواده خود میشویم.
در صورتی که در محلول سازی اشتباه کنیم علاوه بر ایجاد ضرر اقتصادی انسداد فیلتر ها و نازل های سمپاش نتیجه مورد نظر نیز حاصل نخواهد شد. این در صورتی است که خوشبینانه به قضیه نگاه کنیم بارها پیش آمده است به دلیل ناآگاهی در این زمینه خانواده ای دچار مسمومیت شده اند. برای جلوگیری از این اتفاقات موارد زیر باید رعایت شوند.
مطالعه برچسب سم خریداری شده
سم به ذات خود سم است هر چند برای انسان حداقل آسیب را داشته باشد. بنابراین هنگام کار کردن با آن باید کاملا هواسمان جمع باشد.
قبل از هر چیز باید بدانیم که شرکت سازنده سم چه پیشنهاداتی برای ما دارد تا یک سمپاشی ایمن و بیخطر و با کارایی بالا داشته باشیم.
برای این منظور باید برچسب آفت کش خریداری شده را مطالعه کنید حتی اگر موارد نوشته شده روی قوطی یا برگه همراه آفت کش با عملکردهای متعارف مغایرت داشته باشد باز هم ضروری است از آن پیروی کنید زیرا تولید کنندگان این سموم در آزمایشگاه های خود به طور کامل همه چیز را مورد بررسی قرار میدهند.
بنابراین شرکت سمپاشی نوید سلامت اصرار دارد که شما قبل از استفاده از سموم حتما برچسب آن را بخوانید و به آن عمل کنید.
در صورتی که مطالب روی برچسب به هر دلیلی مخدوش شده باشد و یا به دلایل فنی ممکن است متوجه منظور و یا مفهوم آن نشوید کافی است گوشی تلفن را برداشته و با ما تماس بگیرید
در صورتی که هنگام اختلاط سم با آب سم مورد استفاده رسوب کرد دیگر تحت هیچ شرایطی از آن استفاده نکنید.
گاها پیش میاید که شما به یک سم فروشی مراجعه کرده و فروشنده چندین نوع سم را به شما میدهد و از شما میخواهد آنها را با هم ترکیب کرده و استفاده کنید. اختلاط سم مهارت و تخصص نیاز دارد و باید با درصد مشخص و روش مخصوص به خود صورت پذیرد لذا از این کار اجتناب کرده و با ما تماس بگیرید.
یک سری علایم اختصاری بر روی برچسب سموم مشاهده میکنید که توضیحات آن در زیر آمده است.
W – مخفف Wettable Powders ( پودر وتابل یا پودر با قابلیت تر شوندگی) و یا ( گرد یا پودر) است.
L- مخفف لغت انگلیسی Liquid به معنی مایع است.
S- مخفف لغت انگلیسی سورفکتانت یا ادجوانت است. سورفکتانت یکسری مواد کمکی هستند که باعث حل شدن بهتر سموم در آب می شوند.
اصول صحیح ترکیب سموم مختلف با یکدیگر
در مرحله اول قبل از اینکه بخواهیم سموم را با یکدیگر ترکیب کنیم باید آبی که به عنوان حلال مورد استفاده قرار میگیرد را از نظز ph دما و سختی مورد بررسی قرار دهیم. آبی که برای حل کردن سموم مورد استفاده قرار میگیرد نه باید گرم باشد و نه سرد.
دمای استاندارد آب 25 درجه سانتیگراد باید باشد. همچنین این آب نه باید حالت اسیدی داشته باشد و نه حالت قلیایی ، ph مناسب آب برای استفاده به عنوان حلال سم بین 6.5 تا 7.5 میباشد. ضمنا آب مورد استفاده باید نرم باشد. یعنی TDS آن بین 500 تا 1000 باشد.
بعد از اطمینان از کیفیت آب ( PH، سختی و دمای آب) مورد استفاده به عنوان حلال یا حامل سموم دفع آفات، ضروری است که از نظم و ترتیب حل کردن مواد و سموم مختلف آگاهی داشته باشید. سموم به طور کلی به 4 دسته سموم کلره، سموم فسفره، سموم پیروتیروئید و سموم کاربامات تقسیم بندی میشوند.
ترکیب سموم از گروه های مختلف با یکدیگر روش خاص خود را دارد اما آنچه مسلم است این است که تحت هیچ شرایطی سمومی که با یکدیگر ترکیب میشوند نباید ایجاد رسوب کنند. نکته مهمی که باید مدنظر قرار داد این است قبل از اینکه سم را با آب مخلوط کنید باید بطری را به خوبی تکان دهید تا مواد فعال و بی اثر سم بخوبی با هم مخلوط شوند.
ترتیب اضافه کردن مواد به مخزن سمپاشی فوق العاده مهم است.وقتی سموم به طور صحیحی با یکدیگر ترکیب نشوند فرمول هایی که شما مخلوط کرده اید سر نازگاری میگذارند.
محلول ناسازگار باعث ایجاد سه مشکل بزرگ میشوند اول اینکه رسوب میکنند و دوم اینکه باعث گرفتگی سرنازل سمپاش میشود وسوم اینکه باعث می شود سم به طور مساوی در محل سمپاشی پراکنده و توزیع نشود در نهایت کنترل حشرات و جوندگان به خوبی صورت نگرفته و اتلاف هزینه و وقت را برای شما به دنبال دارد.
محل هایی که در بیرون از ساختمان باید سمپاشی شود؟
بستگی به نوع و میزان آلودگی حشرات و جوندگان که توسط کارشناسان شرکت های دارای مجوز سمپاشی انجام میشود میتوان به این نتیجه رسید که آیا لازم است در بیرون از ساختمان نیز کار سمپاشی انجام شود یا خیر.
عموما در زمانی که شما مشکل موش دارید و یا پشه اذیتتان میکند و یا با حشراتی مثل عقرب و رتیل درگیر هستید و یا مارمولک در خانه تان جولان میدهد و یا هزارپا میبینید باید دورتا دور ساختمان را نیز علاوه بر مرکز خانه سمپاشی کنید.
همچنین میزان آلودگی این حشرات و تعداد آنها نیز در گرفتن تصمیم برای سمپاشی دورتا دور منزل نیز مهم است. در ضمن موریانه را فراموش کردیم. حشره ای که بیش از اینکه نیاز باشد برای از بین بردنش داخل منزل را سمپاشی کنیم باید توجه مان جلب بیرون از آن باشد.
در صورتی که شما در منزل موش دارید مطمن باشید یک راه ورود وجود دارد که این جوندگان از بیرون خانه به داخل ساختمان راه پیدا کرده اند.
این راه ورود کافی است به اندازه یک سکه باشد. از همان سوراخ حمله میکنند. غالبا ساختمان هایی که دارای سقف کاذب ، کناف و یا رابیز بندی میباشند به دلیل اینگه پشت رابیز ها به درستی بسته نشده است منبعی برای ورود موش میشود.
همچنین کولر گازی و یا هود آشپزخانه و اتصالات لوله های آب و گاز محلی مناسب برای موش به منزل ایجاد میکنند.
پشه و مگس که در دسته حشرات پروازی قرار میگیرند از جمله آفت هایی هستند که برای کنترل آنها علاوه بر داخل منزل باید بیرون خانه هم سمپاشی شود. سمپاشی بیرون پنجره ها، روشنایی بیرون، بیرون درب های ورود، توری پنجره ها دیوار خانه از بیرون ساختمان در کنترل پشه و مگس فوق العاده موثر است.
عقرب و رتیل و مارمولک و هزارپا را شما بیشتر در منازلی میبینید که در مجاورت ساختمان خاک باشد و یا همسایه در حال بنایی باشد و یا حیاط خانه هنوز تکمیل نشده است. در اینگونه مواقع ما به وفور حشراتی مذکور را میبینیم. سمپاشی محیط بیرونی خانه در این شرایط لازم و حتمی است.
شاید هیچ حشره ای اندازه موریانه ریشه در بیرون خانه ندارد! به ظاهر دیوار خانه شما موریانه زده است و یا کمد لباس های شما درگیر موریانه شده است اما منبع آن مطمنا دیوار نیست وبا سمپاشی دیوار خانه کاری از پیش نمیبریم.
برای نابودی موریانه باید ملکه را پیدا کنیم و ملکه جایی نیست جز در کنار دیوار بیرونی منزل شما. برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد موریانه و روش های سمپاشی و کنترل و از بین بردن آن به مقاله ” جدیدترین روش های از بین بردن موریانه” مراجعه کنید.
محلهایی که در داخل ساختمان باید سمپاشی شود؟
اینکه کجای ساختمان نیاز به سمپاشی دارد و کجا ندارد بستگی مستقیم به نوع آفتی دارد که ما با آن درگیر هستیم. به عنوان مثال اگر شما سوسک در منزل دارید آنچه که مهم است این است که محل هایی که مرکز تولید مثل آن میباشد از بین برود.
هر جا مانداب داشته باشیم مکانی دنج برای تخم ریزی سوسک میباشد. در منازل جایی که مانداب باشد بهتر از چاه فاضلاب نیست. سینک ظرفشویی، روشویی، کف شور آشپزخانه، حمام، سرویس های بهداشتی و … یک مکان عالی برای تخم گذاری و تولید مثل سوسک است.
پس در سمپاشی سوسک سمپاشی چاه فاضلاب در اولویت اول قرار میگیرد. بعد از آن سمپاشی آشپزخانه است . ما سوسک ها را بیشتر در شب در آشپزخانه میبینیم زیرا آنجا غذا هست ، گرم هم هست و رطوبت هم وجود دارد پس یک جای عالی و دنج برای زندگی سوسک فراهم شده است.
سمپاشی آشپزخانه در محل هایی مانند زیر کابینت، پشت گاز، پشت ماشین لباسشویی، پشت ماشین ظرفشویی، پشت آبگرمکن و … میتواند تا حد زیادی آنها را ریشه کن کند. البته سمپاشی چاه های فاضلاب و آشپزخانه کفایت نمیکند. حال و پذیرایی هم مکان های دیگری هستند که در سمپاشی سوسک باید مورد توجه قرار گیرد.
در سمپاشی ساس موضوع به گونه دیگر است. بر خلاف سوسک که بیشتر در آشپزخانه دیده میشود ما ساس را در اتاق خواب میبینیم. در آلودگی های شدید ساس، مبلمان ها نیز درگیر میشوند.
جهت سمپاشی ساس باید اتاق خواب به طور کامل خیس شود. تشک، ملحفه ، تختخواب و زیر تخت و حتی کمد ها و لباس ها و پرده و ….شاید هیچ حشره ای به اندازه ساس خانه و زندگی شما را تحت تاثیر قرار ندهد.
در سمپاشی ساس مبلمان نیز باید به طور کامل سمپاشی شود بخصوص زیر مبل که محل تجمع ساس میباشد. در موارد آلودگی بالای ساس علاوه بر سموم مخصوص مایع باید از قرص گاز سوز نیز استفاده کرد. با توجه به اینکه ساس در درزها و شکاف ها پنهان میشود باید به طریقی آنها را از محلی که در آن پنهان شده اند بیرون کشید.
برای این منظور از قرص گاز سوز استفاده میشود. این قرص با ایجاد گاز ساس را مجبور به خروج از پناهگاه خود میکند . استفاده از این قرص ها فقط در شرایط اجبار مجاز است و تمام درب ها و پنجره ها و کانال کولر باید بسته باشد و هیچ کس داخل خانه نباشد.
در مواردی به دلیل بی احتیاطی اتفاق افتاده است که گاز از طریق سیستم تهویه به منزل مجاور منتقل شده و برای همسایگان ایجاد مسمومیت کرده است.
در سمپاشی عقرب و رتیل آنچه مهم است این است که راه های ورود مثل درب ها و پنجره ها و حیاط منزل و دورتادور ساختمان از بیرون و داخل همچنین آشپزخانه بخصوص زیر کابینت ها و زیر سینک ظرفشویی سمپاشی گردد.
عقرب و رتیل بیشتر در مناطق با آب و هوای گرم دیده میشود. برای همین بیشتر این جانور در شهرهایی کویری مثل یزد و کاشان و یا جنوب کشور دیده میشود.
عقرب هایی که در ایران دیده میشود بیشتر به رنگ زرد و سیاه بوده و هر چه منطقه مورد نظر گرمتر و بی آب تر باشد نیش عقرب سمس تر است. امروزه در صنعت دارو سازی از سم عقرب برای تهیه داروهای شیمی- درمانی استفاده میشود که قیمت بالایی دارد.
در نتیجه این باعث شده است عده ای به سمت تجارب عقرب علاقه مند شوند و با شکار آن و یا پرورش عقرب سود های هنگفتی به جیب بزنند.
سمپاشی مارمولک نیز تقریبا شبیه به سمپاشی عقرب و رتیل میباشد. باور غلطی در جامعه وجود دارد که عده ای گمان میکنند دم مارمولک سم سیانور دارد در حالی که اینطور نیست.
مارمولک به کنترل حشرات مضرر مثل سوسک با تغذیه از آنها کمک میکند اما ظاهر ترسناک آن باعث شده است که مردم ترجیح دهند آن را از خانه و زندگی خود دور کنند.
برای سمپاشی هزارپا باید دور تا دور منزل سمپاشی شود. بر خلاف سمپاشی سوسک که آشپزخانه در اولویت بود و سمپاشی ساس که اولویت اول ما اتاق خواب بود در سمپاشی هزار پا همه جای منزل باید مورد سمپاشی قرار بگیرد. از آشپزخانه گرفته تا اتاق خواب، از حال گرفته تا پذیرایی و زیر راه پله ها و اتاق زیر شیروانی.
از بین بردن هزارپا خیلی کار سختی نیست و در صورتی که از سموم استاندارد و مجاز استفاده کنید میتوانید برای همیشه این حشره را از منزل خود ریشه کن کنید.
سمپاشی موریانه بسیار متفاوت تر از سمپاشی سایر حشرات و جوندگان موذی است . این موجود قادر است یک تنه خانه شما را تخریب کند. جالب اینجاست که بر خلاف سایر حشرات حضورش در جایی نیست که اثر به جا میگذارد.
به عنوان مثال ممکن است روی سطح دیوار اتاق و کمد دیواری و یا MDF کابینت ها موریانه ببینید ولی خود موریانه آنجا حضور ندارد. فقط یک حمله گاز انبری کرده و بخشی از منزل شما را مورد هدف قرار داده و گریخته است.
برای از بین بردن موریانه باید محل ملکه آنها را شناسایی کنید و سپس با تزریق سم به مخفیگاهش ملکه و سربازان را نابود کنید. اما ملکه کجاست؟ با ما تماس بگیرید تا در این زمینه به شما مشاوره دهیم. کافی تلفن را برداشته و با شماره 02177681330 تماس بگیرید.
در توضیحات بالا به طور کامل روش های سمپاشی منازل برای انواع حشرات توضیح داده شد اما مشکل فقط به حشرات ختم نمیشود. ما جوندگانی هم داریم که امان از ما بریده اند. که مهمترین آنها موش است. اما سمپاشی موش چگونه است و به چه روشی باید از شر این جونده باهوش خلاص شد؟
برای از بین بردن موش باید از روش سمپاشی و تله گذاری و طعمه گذاری به شکل همزمان استفاده کرد. ابتدا منزل باید سمپاشی شود و حدود یک هفته بعد کار تله گذاری و طعمه گذاری باید انجام پذیر. بطعمه ها باید سموم ضد انعقادی باشند که در دراز مدت موش را از بین میبرند.
در توضیحات بالا تقریبا به طور کامل در مورد روش های سمپاشی منازل توضیح داده شد. اکنون ما میدانیم که هر حشره ای در منزل دیدیم چگونه باید منزلمان را بر علیه او سمپاشی کنیم.
اما با تمام این توضیحات باز هم بهتر است سلامت خود و خانواده را به خطر نندازید و برای سمپاشی منزل از شرکت های دارای مجوز کمک بگیرید. شرکت سمپاشی نوید سلامت جز شرکت هایی است که دارای مجوز سمپاشی از وزارت بهداشت میباشد به ما اطمینان کنید! گوشی بردارید و با ما تماس بگیرید. 02177681330
در فیلم زیر تمام روش های سمپاشی که در بالا توضیح داده شد به صورت تصویری به نمایش در آمده است.
- راه های ورود حشرات و جوندگان به داخل ساختمان
- روش اختلاط سم با آب و استفاده از سمپاش
- چه محل هایی در بیرون از ساختمان باید سمپاشی شود؟
- جهت جلوگیری از ورود حشرات چه کارهایی باید انجام داد؟
- چه محل هایی در داخل ساختمان باید سمپاشی شود؟
- روش استفاده از سم پودری چگونه است؟
دفع آفات در منزل
آفت کش ها مواد شیمیایی هستند که برای کشتن یا آسیب رساندن به آفات طراحی شده اند. آنها شامل حشره کش های مورد استفاده برای کنترل حشرات، علف کش های مورد استفاده برای کنترل علف های هرز، قارچ کش های مورد استفاده برای کنترل قارچ ها و کپک ها، و جونده کش های مورد استفاده برای کنترل جوندگان هستند.
آفات خانگی می توانند شامل حشراتی مانند مگس ها، سوسک ها و پشه ها یا جوندگانی مانند موش یا موش صحرایی باشند.
آفتکشهای خانگی را میتوان از سوپرمارکتها خریداری کرد و برای خانوارها طراحی شده است تا در اطراف خانه یا باغ خود استفاده کنند.
اگرچه به راحتی می توانید آفت کش های خانگی را تهیه کنید، اما این بدان معنا نیست که آنها بی ضرر هستند.
آنها سمی هستند و در صورت استفاده بی احتیاطی، ممکن است بر سلامت کاربر، خانواده، حیوانات خانگی یا محیط زیست تأثیر بگذارند. جهت خرید تخصصی سموم افات خانگی به سایت ما مراجعه کنید. www.eimenshop.ir
انتخاب آفت کش ها
پیشنهادات عبارتند از:
به این فکر کنید که آیا استفاده پیشنهادی شما از آفت کش مناسب است یا خیر. برای مثال، انتظار اینکه ملک شما کاملاً عاری از آفت باشد، ممکن است واقع بینانه نباشد. این امکان وجود دارد که استفاده مکرر از آفت کش ها در دراز مدت خطرناک تر از خود آفات باشد.
اقدامات کنترل آفات غیر شیمیایی را در نظر بگیرید.
قبل از خرید آفت کش مطمئن شوید که آفت را شناسایی کرده اید. آنچه شما فرض میکنید ساس هست میتواند کنه باشد. اگر در شناسایی آفت مشکل دارید، با ما تماس بگیرید. می توانید درخواست آنلاین ارسال کنید.
موثرترین آفت کش را برای مشکل آفت خود تعیین کنید و مطمئن شوید آفت کشی که انتخاب می کنید برای آفتی طراحی شده است که قصد استفاده از آن را دارید.
حداقل سمی ترین (یا کمترین زمان بندی) آفت کش خانگی موجود را انتخاب کنید.
از کمترین مقدار ممکن آفت کش استفاده کنید، زیرا همه آفت کش ها سمی هستند و در صورت استفاده نادرست می توانند باعث آسیب شوند.
ایمنی عمومی آفت کش ها
توصیه هایی برای استفاده از آفت کش ها در خانه عبارتند از:
آفت کش ها را ذخیره نکنید فقط به اندازه نیاز بخرید.
دستورالعمل های سازنده را به دقت بخوانید و همیشه از محصول طبق دستورالعمل استفاده کنید. بیش از مقدار توصیه شده استفاده نکنید و مطمئن شوید که تمام موارد ایمنی را رعایت می کنید.
آفت کش ها را مخلوط نکنید. شما در معرض خطر یک واکنش شیمیایی غیرمنتظره و بالقوه خطرناک هستید.
آفت کش را در ظرف اصلی خود با درب محکم بسته و دور از دسترس کودکان نگهداری کنید، به عنوان مثال در یک کمد بلند در گاراژ قفل شده است. هرگز سموم دفع آفات را در ظروفی که کودکان ممکن است با غذا یا نوشیدنی اشتباه بگیرند، انتقال ندهید.
از قرار دادن تله یا قرار دادن طعمه در مناطقی که در دسترس کودکان، حیوانات خانگی یا حیوانات بومی است خودداری کنید.
هر زمان که از آفت کش استفاده می کنید یا از آن استفاده می کنید، به عنوان مثال، دستکش لاستیکی، از لباس های محافظ پیشنهاد شده در دستورالعمل های سازنده استفاده کنید.
هنگام استفاده از آفت کش از خوردن، آشامیدن یا سیگار کشیدن خودداری کنید.
پس از استفاده دست های خود را بشویید.